* hieronder de code om de video automatish te laten lopen *

Particuliere plannen

;

De Eik Deurningen

Heeft u altijd al willen wonen in een omgeving met rijke historie maar met het comfort en de allure van nu? Op een markante plek in het prachtige dorp Deurningen komen dorps, gezelligheid en betaalbaar en modern wonen samen in nieuwbouwproject “De Eik”.

Aan de Hoofdstraat op de locatie van het voormalige Café De Eik worden vier 2-onder-een-kap woningen en twee appartementen gerealiseerd. De woningen zijn omgegeven door oude eiken en hebben zicht op twee in  het oog springende gemeentelijke monumenten: de voormalige hallehuisboerderij Café Pelles [1864] en de voormalige kruidenierswinkel en café Nijhof.

De woningen kenmerken zich door het hoogwaardig afwerkingsniveau, duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en eigentijdse architectuur. In de architectuur ziet u elementen terug van de aansprekende jaren ’30 sfeer gecombineerd met het comfort van heden.

Meer informatie kunt u vinden via https://www.de-eik-deurningen.nl/.

;

Ootmarsum

Wiggers Vastgoed bouwt woningen in het plan Brookhuis in Ootmarsum. Er zijn rijenwoningen, twee onder een kap woningen en vrijstaande woningen.

Plan Brookhuis is perfect gelegen aan de rand van Ootmarsum. Dit stadje heeft veel te bieden. Een gezellig historisch centrum met galeries, heerlijke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants, goede voorzieningen als het om basisonderwijs, sport en recreatie gaat, en een tweetal supermarkten. Binnen vijf minuten fietst u naar het gezellige historische centrum en binnen vijf minuten bent u in de natuur. Die is prachtig in dit gedeelte van Noordoost-Twente. Bossen, beekjes en heidevelden worden afgewisseld met glooiende weilanden en de zo karakteristieke houtwallen.

U kunt nadere informatie vinden via de website: https://www.wiggersvastgoed.nl/te-koop/33-woningen-op-plan-brookhuis-ootmarsum/